YAMB OF THE BALKAN

Yamb of the Balkan

Brisanje naloga

Obriši svoj nalog i povezane podatke iz igre Yamb of the Balkan, čak i ako igra više nije instalirana.

Tvoj Google nalog ostaje aktivan

Briše se samo nalog u igri Yamb of the Balkan. Gmail, Google fotografije i ostale Google usluge ostaju nepromenjeni.

Potvrdi brisanje

Prijavi se istim Google nalogom koji koristiš u igri. Proveri prikazanu adresu, pa potvrdi da želiš trajno brisanje.

Proveravamo dostupnost usluge…

Šta se briše

Profil i profilna slika, sačuvana statistika i napredak, Dukati i inventar, prijateljstva, tokeni obaveštenja, poruke povezane sa nalogom i rezervne kopije profila koje čuva igra.

Šta može ostati

Rezultati zajedničkih partija mogu ostati u istoriji drugih igrača bez tvog imena, slike i identifikatora naloga. Stariji tehnički zapisi o prekidima veze mogu ostati do 30 dana. Minimalni bezbednosni zapis čuva se do 90 dana.

Podaci koje Google samostalno obrađuje za svoje usluge podležu Google politici privatnosti i kontrolama na tvom Google nalogu. Detalje pogledaj u politici privatnosti igre.

Potrebna ti je pomoć?

Za pitanja ili pomoć pri brisanju kontaktiraj:

andrija.milinkovic12@gmail.com